Over ons

Petra Timmerman

Om mij als ondernemer staande te houden tijdens de Coronacrisis, waardoor ik gedwongen werd mijn praktijk in permanente make-up en pedicure in totaal 9 maanden te sluiten, besloot ik om een webshop te bouwen. Vanwege mijn eigen gevoelige huid werd het een webshop met 100% natuurlijke verzorgingsproducten maar ook pedicureproducten tegen o.a. kalknagels. 

Vanwege mijn gevoelige huid was ik op zoek naar een alternatief voor gangbare merken die bij mij jeuk veroorzaakten. Vele tests later besloot ik de producten van Aromaestie (shampoo- en conditionerbars) en AZUR (body- en gezichtsbars) te gaan verkopen.

Aromaesti

Ik ondervond dat er veel verschil zit in shampoobars qua kwaliteit en werkzaamheid. Aromaesti wordt gemaakt in Griekenland met alleen biologische ingredienten. Als je dus zoekt naar top merk probeer dan zeker onze Aromaesti shampoo- en conditionerbars uit!

Aromaesti

Onze shampoobars van het merk Aromaesti worden in Griekenland met de hand geproduceerd en zijn net als onze andere zepen 100% natuurlijk, palmolievrij, diervriendelijk en stuk voor stuk pareltjes voor je haar. We hebben een shampoobar voor ieder haartype. Of je nu gekleurd haar hebt, slap haar, vet haar, droog haar of krullen. Voor ieder wat wils
De kleuren komen van planten of klei, geuren van essentiële oliën.