Himalaya zout

Himalayazout: de puurste vorm van zout voor uw gezondheid en welzijn

Bent u op zoek naar een natuurlijk en zuiver product dat uw gezondheid en welzijn kan verbeteren? Dan is Himalayazout iets voor u. Himalayazout is niet zomaar een zout, het is de puurste vorm van mineraalzout die u kunt vinden. Het wordt gewonnen in de Himalaya, een gebergte in Pakistan dat meer dan 250 miljoen jaar oud is. Het zout is ontstaan uit de verdamping van oerzeeën en heeft al die tijd onaangetast onder een dikke laag gesteente gelegen. Daardoor is het vrij van elke vorm van verontreiniging en bevat het alle 84 elementen die ook in het menselijk lichaam voorkomen.

Himalayazout heeft vele voordelen voor uw gezondheid en welzijn. Het kan u helpen om uw lichaam te ontgiften, uw bloeddruk te reguleren, uw spijsvertering te verbeteren, uw immuunsysteem te versterken, uw energieniveau te verhogen en uw stemming te verbeteren. Bovendien kan Himalayazout uw huid vitaliseren en de pH-waarde ervan in balans brengen. Himalayazout heeft ook een prachtige roze kleur die een rustgevend effect heeft op uw geest.

Hoe kunt u Himalayazout gebruiken?

Er zijn verschillende manieren om van dit wonderlijke zout te genieten. Een van de meest populaire manieren is om een kuurbad te nemen met Himalayazout. Dit kan u helpen om stress te verminderen, spierpijn te verlichten, huidproblemen te behandelen en uw lichaam te reinigen. Voor een kuurbad heeft u ongeveer 50 gram Himalayazout nodig, dat u oplost in warm water. Laat uzelf vervolgens 20 tot 30 minuten onderdompelen in het bad en ontspan.

Een andere manier om Himalayazout te gebruiken is met de Neti pot. Dit is een klein kruikje dat gebruikt wordt om de neusholtes te spoelen met een zoutoplossing. Dit kan u helpen om allergieën, verkoudheid, sinusitis, hoofdpijn en droge neus te voorkomen of te verlichten. Voor de Neti pot heeft u slechts 0,5 tot 1 theelepel Himalayazout nodig, dat u oplost in lauwwarm water. Vul de Neti pot met de zoutoplossing en breng het tuitje aan in één neusgat. Kantel uw hoofd naar de zijkant en laat de zoutoplossing door het andere neusgat uitstromen. Herhaal dit met het andere neusgat.

Himalayazout is dus een veelzijdig en waardevol product dat u kunt gebruiken voor uw gezondheid en welzijn. Het is niet alleen lekker in de keuken, maar ook heilzaam voor uw lichaam en geest. Wilt u meer weten over Himalayazout of het zelf proberen? 

Ben je nieuwsgierig geworden, bestel nu een pot zuiver Himalayazout van maar liefst 1 kilo, dat betekent 20 keer heerlijk badderen. Klik hier

 

Terug naar blog