Complete kalknagelkuur die werkt

Complete kalknagelkuur die werkt

Zeg vaarwel tegen kalknagels met Dimanche Ureumline Intensive Cure!

Kalknagels: onooglijk en hardnekkig. Het kan uw humeur en zelfvertrouwen flink beïnvloeden. Gelukkig biedt Dimanche Ureumline Intensive Cure een effectieve oplossing. Deze unieke nagelgel bestrijdt kalknagels actief en herstelt uw nagels langdurig.

Een krachtige formule voor diepgaande werking

Intensive Cure is gebaseerd op een unieke formule met een specifieke mix van schimmeldodende stoffen. De gel dringt diep door in de aangetaste nagelplaat en pakt het probleem bij de bron aan.

Snel droog en geen plakkerig gevoel

Binnen enkele seconden is de gel droog en plakt hij niet aan sokken of kleding. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vieze vlekken of een onaangenaam gevoel. De gel laat geen plakkerig of vettig laagje achter, wat hem vrijwel uniek maakt in de markt.

Eenvoudig in gebruik voor dagelijks herstel

Breng Ureumline Intensive Cure dagelijks aan als contactgel op de nagelplaat van de aangetaste nagel. Wrijf de gel licht in en neem de naastgelegen nagels mee. De unieke formule zorgt voor een diepe indringing van de actieve stoffen in de nagelstructuur, wat resulteert in een optimaal resultaat.

Ervaar het verschil met Dimanche Ureumline Intensive Cure:

  • Bewezen effectief tegen kalknagels
  • Unieke formule met diepgaande werking
  • Snel droog en geen plakkerig gevoel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Dermatologisch getest

Effectieve kalknagelkuur aanbevolen door pedicureWil je het probleem op alle fronten aanpakken dan is het verstandig ook de huid mee te nemen met de H7 intensive protector een creme met schimmeldodende ingredienten. Want wist je dat een schimmel van de nagels eigenlijk altijd op de huid van de voeten begint? 

Wat doe ik als niets lijkt te helpen?

Dan is een gecombineerde aanpak van de huid en de nagels de manier om voor eens en voor altijd van de kalknagels verlost te worden. Bij hardnekkige kalknagels is het handig om naast de Intensive Curegel ook de Ureumline Aktivator te gebruiken. Je gebruikt de Aktivator als eerste stap op de nagel. Daarna komt de Intensive Curegel daaroverheen en smeer je de voetenhuid in met de H7 creme. 

Verwacht geen quick fix! Het kan maanden, soms wel een jaar duren voordat de nagels weer helemaal schoon zijn. Ga door met de behandeling tot dit het geval is. 

Niets doen is helaas geen optie. 

Bestel Dimanche Ureumline Intensive Cure vandaag nog in onze webshop en zeg vaarwel tegen kalknagels!

#kalknagels #ureumline #intensivecure #nagelgel #voetverzorging #gezondenagels #webshop #aanbieding

Terug naar blog