SQUALANE + BLUEBERRY Face Oil

Een dagelijkse gezichtsroutine die werkt

Een dagelijkse gezichtsroutine van twee keer reinigen en hydrateren is belangrijk voor je huid. Of je huid nu jong of al wat rijper is. Hoe zou dat er met onze producten dan uitzien?

  • 's Ochtends: Maak je gezicht nat met lauw water en masseer een kleine hoeveelheid Black Beauty gezichtszeep van Azur in je huid. Deze zeep bevat actieve kool, die onzuiverheden en overtollige olie absorbeert, en aloë vera, die je huid kalmeert en hydrateert. Spoel je gezicht af met water en dep het droog met een zachte handdoek. Breng vervolgens een dunne laag squalane + Blueberry moisturizer van Azur aan op je gezicht en hals. Deze moisturizer bevat squalane, een plantaardige olie die je huid voedt en beschermt, en blauwe bessenextract, dat rijk is aan antioxidanten en je huid helpt te verjongen.
  • 's Avonds: Herhaal dezelfde stappen als in de ochtend, maar gebruik na het reinigen met de Black Beauty gezichtszeep een toner om je huid te balanceren en te verfrissen. Je kunt een toner kiezen die past bij je huidtype, bijvoorbeeld onze rozenwater toner van Atlas, Breng de toner aan op een wattenschijfje en veeg het zachtjes over je gezicht en hals. Breng daarna de squalane + Blueberry moisturizer aan zoals in de ochtend.
  • Als extra verzorging kunt u eventueel nog de Beauty Balm van Azur aanbrengen als masker voor de nacht in plaats van uw nachtcreme

Deze gezichtsroutine kan je helpen om je huid schoon, gehydrateerd en stralend te houden. Je kunt ook af en toe een gezichtsmasker of een scrub gebruiken om je huid extra te verzorgen. Vergeet ook niet om elke dag een zonnebrandcrème te gebruiken om je huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen. Hieronder meer over onze producten, die bewezen hebben fantastisch te werken voor iedere huid.

SQUALANE + BLUEBERRY Face Oil | Natuurlijke gezichtsverzorging

Deze geurloze, luxe gezichtsolie bestaat uit voedende, 100% natuurlijke ingrediënten zodat jij elke dag weer stralend voor de dag kan komen. Het trekt snel in. Het verzacht, versoepelt en hydrateert de huid. Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

TIP: ook te gebruiken als baardverzorging.

Wat zit erin?

Squalaan:

Dit is een echt wondermiddel! Squalaan komt van nature voor in ons lichaam. Ons talg bestaat voor tenminste 13% uit squalaan. Vanaf je 25ste maak je steeds minder squalaan aan. En dat is zonde, want het is supergoed voor je huid! Het trekt snel, laat de huid niet vettig aanvoelen en verstopt niet de porien. Je huid wordt er echt super zacht en gehydrateerd van. Squalaan herstelt de natuurlijke balans van de huid door terug te geven wat er van nature in hoort. Een droge huid wordt minder droog, een vette huid minder vet en een mooie huid krijgt een nog mooiere uitstraling.

Onze squalaan is 100% puur en afkomstig van Portugese olijven. ‍

Koudgeperste blauwebes olie:

We weten allemaal hoe gezond blauwe bessen zijn voor ons lichaam. MAar wat veel mensen niet weten, is dat ze ook echte krachtpatsers zijnvoor de huid! Hoog in antioxidanten, omega 3- en 6 vetzuren en vitamine E. Wordt snel opgenomen door de huid. Maakt de huid soepel en zacht. Het bevordert het natuurlijke herstelvermogen van de huid. Ananas enzym: De bovenste huidlaag bestaat uit dode huidcellen. Ananas bevat een enzym, bromelaine, dat dode huidcellen oplost. Dit is een zeer milde vorm van een peeling voor een super gladde en glowy skin! Koudgeperste rozenbottel olie: Rozenbottelolie staat met name bekend om haar sterke anti-aging eigenschappen. Met name het hoge gehalte aan vitamine A en ontstekingsremmende vetzuren helpen de huid te ondersteunen en de huidstructuur te verbeteren en fijne lijntjes vervagen. Het verbetert de huidstructuur

Koudgeperste jojoba olie:

Jojoba olie wordt ook wel wonder olie genoemd, en dat is niet voor niks! Het is een natuurlijke antioxidant en zit vol vitamine E en gezonde vetzuren. Een wetenschappelijk onderzoek toonde zelfs aan dat jojoba-olie een ontstekingsremmende werking heeft, wat positief is voor mensen met eczeem, psoriasis en acné.

                          _______________________________________

Black Beauty gezichtszeep

Oonze unieke, exclusieve en geliefde charcoal cleanser. Deze zachte zeep heeft een zwarte kleur, dankzij de toevoeging van charcoal (geactiveerde houtskool). Dit is een geweldig ingrediënt voor je huid, want het trekt vuil uit je poriën en maakt ze schoon en fris. Daarnaast bevat deze cleanser ook tea tree olie, die ontstekingen tegengaat en je huid een energieboost geeft. En wat dacht je van lavendelolie, die roodheid vermindert en je huid kalmeert?

Ingrediënten: Verzeepte olijfolie, verzeepte avocado olie, verzeepte kokosolie, verzeepte shea butter, water, glycerine, verzeepte cacaoboter, verzeepte castor olie, charcoal poeder, tea tree etherische olie, lavendel essentiele oil, kaoline klei

Zoals je ziet, geen plastic, geen parabenen, geen sulfaten, geen synthetische geurstoffen. Alleen maar pure en plantaardige ingrediënten, die je huid verzorgen en beschermen. Probeer het zelf en ervaar het verschil!

                          _______________________________________
Atlas Rozenwater

Ons rozenwater is een vloeistof die wordt gemaakt van rozenblaadjes en water. Het heeft veel voordelen voor je huid, zoals het egaliseren van je teint, het bestrijden van bacteriën en het herstellen van de Ph-waarde. De Ph-waarde is de zuurgraad van je huid, die invloed heeft op hoe gezond en mooi je huid eruit ziet. Een te hoge of te lage Ph-waarde kan leiden tot huidproblemen, zoals acne, droogheid of irritatie. Rozenwater helpt om de Ph-waarde in balans te brengen, zodat je huid optimaal kan functioneren. Rozenwater is dus een must-have in je huidroutine. Kies wel voor biologische rozenwater, want die bevat geen toegevoegde chemicaliën of parfums die je huid kunnen beschadigen.

Azur Beauty Balm

Een veelzijdige, zijdezachte balsem die de huidbarrière ondersteunt en versterkt. Geschikt voor elk huidtype, ook de extreem gevoelige (eczeem) huid. Veelzijdig te gebruiken, bijvoorbeeld als: gezichtsmasker, cleansing balm, lippenbalsem, oogcrème, verzorging in je haar, droge plekken op handen, voeten, lichaam, zonverbrande huid, insectenbeten. Als je hier eenmaal aan begint, kun je niet meer zonder! Dit is de kracht van 100% natuurlijke huidverzorging in potje. Een veelzijdige, zijdezachte balsem die de huidbarrière ondersteunt en versterkt.

Alle producten zijn verkrijgbaar op onze website SOFTnaturals.nl

 

Terug naar blog